Vloerverwarmingsproducten

Met ons weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Wij streven om te allen tijde allerhoogste kwaliteit te leveren. Om dit te realiseren, werkt Thermcomfort uitsluitend met hoogwaardige producten die voldoen aan alle eisen van de keuringsinstanties als KOMO, MPA, SKZ en VDE. De productie en assemblage geschiedt volgens NEN ISO-9001:2008 kwaliteitsmanagement normeringen. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers bieden wij deze producten tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

01/03

Verdeler

De verdeler is het hart van uw vloerverwarmingsinstallatie. De vloerverwarmingsverdeler is het centrale punt waarop alle buizen zijn aangesloten en die het water vanuit de warmtebron verdeelt over de verschillende groepen in de vloer.

Er zijn verschillende soorten verdelers. De keuze is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de te verwarmen ruimtes en de aanwezigheid van koeling, een cv-ketel, stadsverwarming of een warmtepomp. Zelfs als u nu een cv-ketel heeft, maar twijfelt om binnenkort over te gaan op een warmtepomp, dan hebben we een oplossing. U hoeft de verdeler niet meer te vervangen en bent klaar voor de toekomst. Kortom: voor elke toepassing hebben wij een passend systeem.

02/03

Buis

De buis is een belangrijk onderdeel van uw vloerverwarming. Daarom gebruiken wij een vloerverwarmingsbuis met een zeer lange levensduur: stevig, flexibel, met een lage weerstand. De kwaliteit is zo hoog dat u vijftig jaar fabrieksgarantie krijgt op de slang. De buis is ook voorzien van een Kiwa keurmerk.

Wij gebruiken een PE-RT buis. Deze wordt in Nederland gemaakt met de nieuwste technologieën. De buis is superieur op het gebied van spanningsbreuk en weerstand tegen hydrostatische druk, zonder dat vernetting nodig is. Buizen van PE-RT Type 1 resin zijn geschikt voor temperaturen van 5 tot 80 graden Celsius.

De PE-RT buis is optimaal bestand tegen veroudering, waardoor dit buissysteem onder normale omstandigheden zeker 50 jaar meegaat. Daarnaast voldoet dit materiaal aan de meest gebruikte drinkwaternormen. Deze buis is verkrijgbaar in veel verschillende maten. Aan de hand van de situatie en uw wensen wordt een systeem samengesteld met het bijbehorende type buis.

03/03

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming kan in vrijwel iedere situatie worden toegepast: bij nieuwbouw, renovatie én op een houten ondervloer. De matjes zijn dun en liggen dicht onder de oppervlakte. De vloer wordt dus snel opgewarmd. Dat maakt dit systeem ook geschikt voor ruimtes die niet continu gebruikt worden, zoals een badkamer of hobby- en recreatieruimte.

De installatie van elektrische vloerverwarming is snel en eenvoudig. Elektrische vloerverwarming kan ook gebruikt worden als wandverwarming. Het is wel een relatief duur systeem. We helpen u graag bij het maken van de juiste, gerichte keuze op basis van uw wensen.

Bekijk de systemen

Vrijblijvende offerte

Wij zijn super snel met reageren!

Vrijblijvende offerte aanvragen