Over ons

Vertrouwen door kwaliteit.

Duurzaam wonen en werken wordt steeds belangrijker. Zeker nu we van het gas af moeten. Bij het verduurzamen van gebouwen is vloerverwarming een logische keuze. U bespaart niet alleen energie, maar verhoogd ook het comfort in uw woning of kantoor. 

Als echte vloerverwarmingsspecialist leveren wij alle soorten vloerverwarmingssystemen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding van uw woning of bedrijfspand: wij hebben de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren over het juiste systeem voor uw situatie. Ook installateurs helpen we graag bij al hun specialistische vragen over vloerverwarming. Daarnaast hebben we oplossingen voor vloerkoeling en wandverwarming. 

Een project begint voor ons met het motto “vertrouwen door kwaliteit”. Als we samen een goed plan hebben gemaakt, verzorgen we uiteraard ook de complete installatie. Dat doen we al meer dan 30 jaar, altijd met kwalitatief hoogwaardige producten en merken. Onze organisatie heeft korte lijnen, dus we denken en schakelen snel met u mee. 

Wij zijn een jong en dynamisch team dat van aanpakken weet. De afgelopen jaren hebben wij in ruim 62.000 kilometer verwarming in vloeren geïnstalleerd. Wij zijn up-to-date met alle ontwikkelingen op ons vakgebied en hebben korte lijnen met de leidende fabrikanten. U kunt vertrouwen op onze ervaring en de kwaliteit die wij leveren. Wilt u besparen op uw energierekening, meer doen voor het milieu en het comfort van vloerverwarming ervaren? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte op. En kijk gerust op een van onze social media kanalen voor mooie voorbeelden en meer gedetailleerde informatie.

Vrijblijvende offerte

Wij zijn super snel met reageren!

Vrijblijvende offerte aanvragen