Over ons

Vertrouwen door kwaliteit.

Duurzaam wonen en werken wordt steeds belangrijker. Zeker nu we van het gas af moeten. Bij het verduurzamen van gebouwen is vloerverwarming een logische keuze. U bespaart niet alleen energie, maar verhoogd ook het comfort in uw woning of kantoor. 

Als echte vloerverwarmingsspecialist leveren wij alle soorten vloerverwarmingssystemen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding van uw woning of bedrijfspand: wij hebben de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren over het juiste systeem voor uw situatie. Ook installateurs helpen we graag bij al hun specialistische vragen over vloerverwarming. Daarnaast hebben we oplossingen voor vloerkoeling en wandverwarming. 

Een project begint voor ons met het motto “vertrouwen door kwaliteit”. Als we samen een goed plan hebben gemaakt, verzorgen we uiteraard ook de complete installatie. Dat doen we al meer dan 30 jaar, altijd met kwalitatief hoogwaardige producten en merken. Onze organisatie heeft korte lijnen, dus we denken en schakelen snel met u mee. 

Gewóón doen, dat vinden we belangrijk! Geen mooie verhalen, maar goed werk afleveren: mensen helpen, afspraken nakomen en samen tot goede oplossingen komen. Wij staan altijd open voor nieuwe partnerschappen met opdrachtgevers. Is uw organisatie ter zake kundig, met korte lijnen en duidelijke afspraken? En bent u ook fijn in omgang? Dan nodigen wij u graag uit voor een kop goede koffie.
Vraagt u een offerte bij ons aan? Dan ontvangt u heel snel het complete plaatje met een gedetailleerde toelichting. Het is dan aan u om te beslissen of u de samenwerking met ons aangaat. Of niet natuurlijk, zo vrijblijvend is het.

Vrijblijvende offerte

Wij zijn super snel met reageren!

Vrijblijvende offerte aanvragen